Яблуко від яблуні далеко не падає! Пригод Гуртового молодшого!

Не встигли вщухнути земельні скандали з головним фігурантом Ігорем Івановичем Гуртовим, як на горизонті з’явився черговий скандал, пов’язаний з Гуртовий молодший.

 

Богдан Ігорьович Гуртовий декілька місяців тому, находячись у наркотичному стані, прямо посеред вулиці Новомосковська влаштував стрільбу зі зброї, після чого був затриманий міської поліції. Але, чомусь, не був притягнутий до відповідальності…

Про це писали в соцмережі ФЕЙСЬБУК.

Але, як і завжди, тато Гуртовий старший «відмазав» Гуртового молодшого. А молодший, маючи за спиною довгий шлейф таких самих пригод, як завжди уникнув відповідальності та заховався під дахом однієї з військових частин. Люди з оточення пана Гуртового кажуть, що це єдине що помогло Гуртовому молодшому сховатися від кримінального переслідування та відповідальності.

Також з’ясувалось, що Богдан Ігорьович Гуртовий постійно вживає наркотики і його залежність тягнеться ще з молодого віку, коли Гуртовий старший залишив Богдана та дружину й пішов до другої жінки.

Відверто кажучи, Гуртовий старший теж постійно фігурує в кримінальних скандалах.

Останній гучний скандал був пов’язаний з підробкою документі та крадіжкою землі у пересічних громадян та держави. Майже всі ЗМІ Дніпропетровщини про це писали, фото-відео показували, про схеми розкрадання та крадіжки землі розповідали, але діло далі не пішло.

Не вспіли вщухнути земельні скандали з головним фігурантом Ігорем Івановичем Гуртовим, як на горизонті з’явився черговий скандал, пов’язаний з Гуртовий молодший.

 

Гуртовий старший, незважаючи на постійні гучні скандали залишається на посаді керуючого справами Новомосковської райради та, як ми бачимо, «відмазує» від скандалів Гуртового молодшого.

Банда Вилкул Храпов Гуртовой

Днями в соцмережі Фейсбук з’явилась інформація про черговий скандал пов’язаний с Гуртовим молодшим:

Всім доброго вечора. Хочу поділитися обставиною яка сталася зі мною 30.04.2023 о 2:30 ночі.

Я відпочиваючи вдома, не змогла заснути від дууже гучної музики яка грала с 23:00. До мене прийшла донька і каже що неможливо спати. Їй ще гучніше чути в кімнату музику.

І я вирішила написати в групу нашого дому, щоб виключили музу. На що ніхто не відповів і реакцій не було. Ми з сусідами вирішили піти довідпочивальниківдодому і повідомити про те що вже майже 3 ночі та час зробити тихіше музику. Відкрила двері вагітна жінка, перепросила, і сказала що зробить тихіше. С заду неї вийшли 3 хлопці та почали казатичого ви приперлисями відпочиваємо“. Один з них, а саме Гуртовий Богдан Ігорьович штовхнув вагітну жінку і вдарив мене по щоці, обізвав мене не цензурними словами. На попередження про виклик поліції, він сказав що в нього там все схвачено і вінпрокурор“, тато мене відмажить.

По приїзду поліції, він довго не виходив з квартири, потім почав казати що перший раз мене бачить. Поліція попросила його предявити документи, на що, він відмовив і назвався Гуртовим Богданом що несе службу в А1302. Відмовився розмовляти с поліцією, закрив двері та пішов.

Я написала на нього заяву за те що він мене вдарив.

Маю надію що такі нелюди будуть покарані за всі свої вчинки! І ніколи б не подумала що на дружину загиблого героя будуть розпускати руки такі нелюди та розповідати всім що він військовий.

 

Авторка:  Марина Писаренко

 

 

Як нам стало відомо, цей, як і інші скандали о цього, Гуртовий старший вже улагодив – «порішав»з правоохоронцями та з керівником військової части, щоб Гуртового молодшого — Богдана не відправили на передову.

Гуртовой младший наркоман

Гуртовий старший, також улагодив і  свої справи, що пов’язані з підробкою документів та розкраданням землі.

Игорь Гуртовой пьет и жрет

Близькі люди з оточення Гуртового кажуть, що земельний скандал йому обійшовся в кругленьку суму, але йому вдалось домовитись з правоохоронцями спустити на гальма свої кримінальні справи. Також і справи Богдана йому вдається закривати.

Так коли це закінчиться? Це питання до правоохоронців. Гуртовий у правоохоронців в полі зору ще з 2008 року, вони неодноразово відносно нього відкривали кримінальні справи, а потім… потім чомусь про них забували. А він собі сидів та крав державну земельку.

Про це постійно писали ЗМІ, але у правоохоронців немає часу довести все до логічного кінця та посадити за ґрати злочинця.

 

А зараз ця дурнувата родина продовжує безкарно тероризувати місто Новомосковськ та його мешканців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *