Новий мер нашому дому

Пройшла перша сесія Новомосковської міської ради восьмого скликання. Присягу склав новообраний міський голова Сергій Рєзнік та 30 депутатів з 38.
Чому 30 депутатів? Двоє хворіють. П’ятеро тягнули з написанням заяв до територіальної виборчої комісії про свою особисту реєстрацію. Коли заяви були написані, ТВК не змогла зібратися, або просто не хотіла . Тепер 7 депутатів приймуть присягу і набудуть депутатських повноважень на наступній сесії, а може і ні.
Ще один з обраних депутатів до новомосковської міської ради, якого ми обрали і в міську, і в районну ради, досі не визначився, в якій раді бажає працювати, і не подав відповідної заяви.
Секретарем міської ради таємним голосуванням за попереднім договором 25 голосами «за» обрано Володимира Арутюнова, мешканця Дніпра. За призначення заступників міського голови проголосували «за» 24 депутати (список замів див. фото проєкту рішення).
Затверджено також новий склад виконкому – 28 голосами «за»
Кожного з кандидатів на посади заступників і членів виконкому заслухали, задали питання, на які не всі відповіли.
У порівнянні зі списком депутатів, який був офіційно оприлюднений територіальною виборчою комісією, відбулися значні зміни: від депутатства відмовилася Наталія Балахніна, замість неї повноважень набула Тетяна Решетняк, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Це її чоловік намагаєтся разом з першим заступником міського голови Тарасом Здреником зарбати у приватні рукі міськи цвинтарі. А Наталія Балахніна обрана до складу виконкому.
Також відмовився від депутатства Барсук Олександр Михайлович, замість нього депутатом став відомий корупціонер та бандит його син Барсук Михайло Олександрович, який був депутатом кількох попередніх скликань.
З обранням на посаду міського голови Сергія Олександровича Рєзніка привітали настоятелі православних конфесій Новомосковська, на пам’ять вручили освячені ікони з побажаннями службових успіхів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *